JKSSB Finance Sub-Inspector Kashmiri Migrant Solved CBT Paper [31-03-2021, Afternoon Shift] | Download Here

JKSSB Finance Sub-Inspector Kashmiri Migrant Solved CBT Paper [31-03-2021, Afternoon Shift] | Download Here


JKSSB FINANCE SUB-INSPECTOR KASHMIRI MIGRANT SOLVED PAPER (31-03-2021 AFTERNOON SHIFT) | DOWNLOAD HERE

JKSSB SI Finance Kashmiri Migrant Exam Solved Papers 2021: All candidates who are going to participate in the exam can get SI Finance Kashmiri Migrant Exam Solved Papers 2021 they can prepare from the JKSSB Study Notes, Study Material & Papers. For that reason, we provided the SI Finance Kashmiri Migrant Exam Solved Papers Pdf. So that, the applied aspirants can easily download SI Finance Kashmiri Migrant Exam Solved Papers PDFs from direct links at the end of this article.

Jammu & Kashmir Services Selection Board will select the Candidates based on the marks obtained in the Jammu & Kashmir Services Selection Board Junior Assistant Study Material. Candidates who are aware of the JKSSB CBT Exam pattern and practiced the SI Finance Study Material have a very good chance to score well in the Written Test. 


JKSSB SI Finance Kashmiri Migrant Exam Solved Papers 

Here in this article we will provide you all the previous papers of JKSSB SI Finance Kashmiri Migrant Exam Solved Papers. By the help this candidates are able to understand the pattern of paper and syllabus. All the aspirants are advised to keep visiting Kashmir Student website for More Study & Papers. 

All the aspirants are requested to maintain the question solving time for that you have to solve more questions and Test Papers we soon will make available Mock Tests for JKSSB SI Finance Kashmiri Migrant Exam Solved Pdf.

That all we have for you in the blog SI Finance Kashmiri Migrant Exam Solved Papers. Keep checking this space for updates on the entire recruitment process or upcoming courses and test series for SI Finance Kashmiri Migrant Exam Solved Papers.


JKSSB SI Finance Kashmiri Migrant Exam Solved Papers 2021:

JKSSB FINANCE SUB-INSPECTOR KASHMIRI MIGRANT QUESTION PAPER (31-03-2021 AFTERNOON SHIFT) | DOWNLOAD HERE

SECTION:  ENGLISH

1. Choose the option that will make the sentence grammatically correct and meaningfully complete.

I ____________this book since morning . 

A. shall be reading 
B. read 
C. had been reading 
D. have had read 

Correct Ans ::- C


2. Select the meaning of the following idiom/phrase. 

“ To eat humble Pie” 

A. To be calm in manner
B. To make a humble apology and accept humiliation 
C. To be revolting in nature 
D. To be hungry in nature 

Correct Ans ::- B

3. Choose the option that will make the sentence grammatically correct and meaningfully complete .

I __________ make sure that he performs better

A. might 
B. should have 
C. would have 
D. Will

Correct Ans :: D 

4. Insert the correct article in the blank given: 
A. more 
B. a 
C. off 
D. an 

Correct Ans :: B 

5. What is the Antonym of "Terrible"? 
A. Tranquilizing 
B. Dreadfufal 
C. Fearsome 
D. Awful 

Correct Ans :: A 

6. Insert the correct article in the blank given

Are you______Engineer from the Gas Company? 

A. the 
B. an 
C. off 
D. a 

Correct Ans :: A 

7. Select the meaning of the following 

А. Takes shortcuts 
B. Knows thoroughly 
C. Makes a poor performance
D. Finds fault with 

Correct Ans :: D

8. Which of the following is Antonym of "Sprightly"? 
A. Zippy 
B. Nimble 
Π‘. Jaunty 
D. Apathetic 

Correct Ans :: D

9. Choose the option which gives the exact order of the parts which are labelled A, B, C and D to produce a correct sentence.

A. by an emperor named Shah Jahan 
B. The Taj Mahal is a 
C. in memory of his wife Mumtaz Mahal 
D. beautiful monument built 

A. BDAC 
B. ACDB 
C. HBCAD 
D. BADC 

Correct Ans :: A

10. Choose the option that will make the sentence grammatically correct and meaningfully complete.

By the next month, we shall________the project

A. completing 
B. has completed
C. completed 
D. have completed 

Correct Ans :: D
(.... Continue...) 

JKSSB SI Finance Kashmiri Migrant Exam Solved Papers 2021 Download Links:

JKSSB FINANCE SUB-INSPECTOR KASHMIRI MIGRANT SOLVED PAPER (31-03-2021 | AFTERNOON SHIFT) | Download Here

Click below on the link to download full JKSSB SI-Finance (Kashmiri Migrant) Solved CBT Exam Paper
Note: The Morning Shift (01-04-2021) Solved Paper of JKSSB Finance Sub-Inspector will be uploaded shortly. Keep visiting our site regularly. 

Post a Comment

Previous Post Next Post